Mikomax Nest bureau hoogte-verstelbaar

Mikomax - MIKO-NEST

Mikomax Nest bureau hoogte-verstelbaar

Dit product heeft een levertijd van circa4-6 weken

Een dynamische werkplek die afwisselend staand en zittend werken mogelijk maakt, Nest is een bureau dat helemaal thuishoort in het flexibele werken van nu.”

Lees productomschrijving

Maak uw keuze

Met onderstaande opties kunt u uw product naar uw wens samenstellen.
Mikomax bladkleur
Mikomax Mura Stofkleur
€900,- p/s

Exclusief 21% BTW

Nieuw! Ruim op voorraad!

€1.089,- p/s

Inclusief 21% BTW


Omschrijving

Breedte : 1230 mm
Diepte : 700 mm
Hoogte : 1150 mm
Hoogteverstelling : 670-1150mm
Bladkleur : Diverse mogelijkheden , gelieve een keuze te maken
Stofkleur : Diverse mogelijkheden , gelieve een keuze te maken

Het Nest zit/sta bureau is o.a. opgebouwd uit een centrale voorwand en twee zijpanelen. Deze zijpanelen zijn leverbaar in de kleur wit of antraciet. De centrale voorwand (wit of antraciet melamine) kan aan beide zijden worden gestoffeerd of bekleed worden met kurk. Er is keuze uit 35 verschillende stofkleuren. De poten van deze fraaie zit/sta thuiswerkplek zijn vervaardigd uit massief naturel eiken.

Het bureaublad bestaat uit 3-laags honinggraad board met een totale dikte van 38mm. De boven- en onderlaag zijn beide 8mm dik en afgewerkt met wit of eiken naturel melamine. Het bureaublad is standaard voorzien van een uitsparing ten behoeve van het kabelmanagement. De rand van het bureaublad is met lasertechnologie afgewerkt en daardoor zeer fraai.

De centrale voorwand bestaat uit een kern van 8mm dik spaanplaat plus een 3mm foam-laag welke gestoffeerd kan worden of bekleed met kurk. De ombouw is van gemelamineerd spaanplaat 18mm en 25mm dik waarvan de randen zijn afgewerkt met gelaserde kantenband (ABB) of PUR technologie (ANN). De zijpanelen zijn 25mm dik en hebben een melamine oppervlak. De zijpanelen zijn geplaatst op massief eiken poten.

De hoogteverstelling geschiedt door gebruikmaking van een contragewicht. Het gewicht waarmee de tafel belast kan worden bedraagt 15kg. Optioneel is het mogelijk om een belastbaarheid op te schroeven naar 20kg.

 

 

 

Stel hier uw vraag

Direct contact? Bel naar +31(0)412-627111

* Verplicht(e) veld(en)

Gerelateerde producten

 

Febru Bureautafel Trento 2000 x 800

€350,- ex. btw
€423,50 in. btw

 

Mood T3 Vergadertafel H110 90 x 180 cm

€923,10 ex. btw
€1.116,95 in. btw

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie