direct contact: +31(0)412-627111

Akoestiek

Producten ter verbetering van de kantoorakoestiek.
Akoestische wanden, akoestische bureau opzet wanden, akoestische schilderijen, akoestische plafond eilanden en plafond elementen. Akoestische scheidingswanden tussen de werkplekken zorgen ervoor dat het geluid zoveel mogelijk bij de bron word gedempt. Akoestische banken voor vergaderen en overleg. Telefoon cellen,meeting cabines, stilte werkplekken,akoestische lounge stoelen.

Lees verder

 

B-Move Acoustistof wandpaneel 1200 x 1200 mm

€375,50 ex. btw
€454,36 in. btw

 

Bejot Voo Voo VV903 loungebank

€1.416,80 ex. btw
€1.714,33 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 600mm

€86,50 ex. btw
€104,67 in. btw

 

B-Move Acoustistof wandpaneel 1200 x 2000 mm

€536,50 ex. btw
€649,17 in. btw

 

Bejot Treehouse

€2.720,80 ex. btw
€3.292,17 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 800mm

€118,50 ex. btw
€143,39 in. btw

 

B-Move Acoustistof wandpaneel 1200 x 2500 mm

€601,50 ex. btw
€727,82 in. btw

 

Bejot Beachhouse

€3.396,- ex. btw
€4.109,16 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 1000mm

€148,50 ex. btw
€179,69 in. btw

 

Viasit Organic Work

€1.561,28 ex. btw
€1.889,15 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 1200mm

€167,50 ex. btw
€202,68 in. btw

 

Götessons Sound Off plafondpaneel 800mm

€108,49 ex. btw
€131,27 in. btw

 

Mikomax HUSH Phone telefooncel

€7.999,- ex. btw
€9.678,79 in. btw

Akoestische oplossingen ziiten en werken.

In vele open ruimtes is geconcentreerd werken niet ideaal of soms onmogelijk. We zoeken rust om ons te concentreren en willen de omgeving niet of zo min mogelijk horen. Dit akoestische gegeven is in steeds meer kantoren een veel gehoorde klacht die mensen als onprettig ervaren. Door toepassingen van steeds meer harde materialen op vloeren en wanden en het niet hebben van een systeem plafond kan het geluid op heel weinig plaatsen worden geabsorbeerd. Hierdoor blijft het rond galmen in de ruimte. Verder is het steeds stiller op kantoor door minder telefoons en andere apparaten die voor een geluids deken zorgden. 

In de groep akoestische oplossingen zitten en werken zien we de behoefte om volledig of gedeeltelijk afgesloten in open ruimte te kunnen werken telefoneren. Hievoor zijn de Mikomax Hush producten die als cabines met verlichting en beluchting volledig afsluitbaar zijn. De combinatie van glas en akoestische bekleding maken dit tot prettige werkruimtes overleg ruimtes en telefoon cellen. De Gotessons producten zoals De Hut en Sofa Soundbooth zijn ideale flexibele oplossingen voor werken vergaderen in een akoestisch afgeschermde omgeving. De vele Gotessons Hut varianten zijn vrij in te delen om te werken te vergaderen of als concentratie werkplek.

Akoestische plafondpanelen

Het plafond is in de oplossing voor de juiste akoestiek een belangrijk onderdeel. Als extra aanvulling op de bestaande pafonds en steeds meer als vervanging van de systeem plafonds. Vool de algemene akoestiek verbetering en ook voor de verbetering op plaatsen waar veel geluid geproduceerd word. Door het verlaagd ophangen van de akoestische panelen en andere akoestische elementen is zowel  de onderzijde als de bovenzijde werkzaam om geluid te absorberen.

Akoestische scheidingswanden

Het toepassen van akoestische scheidingswanden heeft het meest effect waaneer ze direct bij de geluidsbroen geplaatst worden. Dit betekent dus aan de voorzijde of de zijkant van de werkplek. Een hoek opstelling van de akoestische wanden direct om de werkplek heeft het meeste effect. Het geluid wordt dan via twee hoeken optimaal geabsorbeerd. De akoestische waarde van de wanden word bepaald door de gebruikte materialen en posities ten op zichte van de geluidbronnen.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wand panelen worden meestal gebruikt om de geluids absorptie in de ruimte te verbeteren. Hierdoor word onder andere het nagalm effect in de ruimte verbeterd , het holle ruimte gevoel van het geluid dat telkens terug komt. In ruimtes waar veel glas of beton aanwezig is en het geluid niet geabsorbeerd kan worden. Dit word door veel mens als zeer onprettig ervaren en is ook zeer vermoeiend. Akoestische wand panelen zijn er in vele maatvoeringen en stoffen. Ook de decoratieve mogelijkheden met prints geven de wandpanelen een bijzondere functie en uistaling.

Bureau opzet wanden akoestisch

Een van de vele toepasingen zijn de bureau opzet wanden of de fly-by wanden gekoppeld aan of voor het bureau.Hiermee word direct aan de bron het geluid geabsorbeerd. De hoogte kan variabel zijn.Een optimale hoogte is 40 tot 60 cm boven het bureau.Voor sta zit werkplekken is het te adviseren om de akoestische  wanden met het bureau mee te laten bewegen zodat in de staande positie het geluid bij o.a. telefoneren en overleg ook gedempt word. In de praktijk zien wij dat veel van deze akoestische wanden als groot prikbord gebruikt worden. Hiermee wordt echter de waarde van het absoprtieoppervlakte weer teniet gedaan in vele gevallen. De volledig gestoffeerde akoestische opzet wanden van de B-Move collectie zijn in alle maten leverbaar met stoffen en prints

 

Vragen over akoestiek en oplossingen die wij u kunnen bieden ?: bel of mail ons wij helpen u graag.

 

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Aanbiedingen
Stel hier uw vraag
Direct contact? bel naar +31 (0)412627111
* Verplicht veld