direct contact: +31(0)412-627111

KÖHL

KÖHL

Sinds de bedrijfsoprichting in 1976 heeft KÖHL zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardig ergonomisch zitmeubilair. 
Direct vanaf begin hebben ze duurzaamheid en milieu, ergonomie en vormgeving, samen met kwaliteit en service inhoud gegeven. Deze kwaliteiten hebben KÖHL gemaakt tot een innovatief bedrijf met in geheel Europa en daar buiten een uitstekende reputatie.
ANTEO®, een serie bureaustoelen met een percentage van 95% recyclebare materialen, is een goed voorbeeld op welke wijze theorie in praktijk wordt gebracht. KÖHL zitmeubilair is innovatief en ergonomisch meubilair, ontwikkeld door specialisten, in samenspraak met gebruikers.

 

Lees verder

 

KÖHL ANTEO BASIC 5000/3 Bureaustoel

€381,60 ex. btw
€461,74 in. btw

 

KÖHL SELLEO 1800 Bureaustoel

€486,40 ex. btw
€588,54 in. btw

 

KÖHL ANTEO ARUBA TUBE bureaustoel

€721,60 ex. btw
€873,14 in. btw

 

KÖHL ANTEO UP bureaustoel

€500,80 ex. btw
€605,97 in. btw

 

KÖHL ANTEO ALU bureaustoel

€665,60 ex. btw
€805,38 in. btw

 

KÖHL ANTEO BASIC bureaustoel

€401,60 ex. btw
€485,94 in. btw

 

KÖHL MIREO bureaustoel

€663,20 ex. btw
€802,47 in. btw

 

KÖHL SALVEO bureaustoel

€1.638,40 ex. btw
€1.982,46 in. btw

 

KÖHL SELLEO bureaustoel

€371,20 ex. btw
€449,15 in. btw

 

KÖHL SELLEO Edge

€479,20 ex. btw
€579,83 in. btw

 

Kóhl Artiso vergaderstoel Model S

€895,20 ex. btw
€1.083,19 in. btw

 

Kóhl Artiso vergaderstoel Model M

€1.040,- ex. btw
€1.258,40 in. btw

 

Kóhl Artiso vergaderstoel Model L

€1.047,20 ex. btw
€1.267,11 in. btw

 

Kóhl Artiso vergaderstoel Model XL

€1.111,20 ex. btw
€1.344,55 in. btw

 

KÖHL ANTEO ALU vergaderstoel

€372,- ex. btw
€450,12 in. btw

 

KÖHL ANTEO Network vergaderstoel

€260,- ex. btw
€314,60 in. btw

 

KÖHL SALVEO vergaderstoel

€932,- ex. btw
€1.127,72 in. btw

 

KÖHL CALIXO vergaderstoel

€153,60 ex. btw
€185,86 in. btw

 

KÖHL DESIRO vergaderstoel

€252,- ex. btw
€304,92 in. btw

Duurzaamheid van KÖHL

Milieubewust produceren van duurzame producten dat is de bedrijfsfilosofie van KÖHL kantoormeubelen. Bij de productie van de KÖHL bureaustoelen en vergaderstoelen worden uitsluitend milieuvriendelijke materialen gebruikt die vrij zijn van schadelijke stoffen en recyclebaar zijn. Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met lokale toeleveranciers en de fabrieken zijn voorzien van de modernste milieubesparende technieken voor directe energiebesparingen.

De bureaustoelen met een percentage van 95% recyclebare materialen zijn een goed voorbeeld van de filosofie van KÖHL. Alle processen binnen het bedrijf zijn door kwaliteitscertificaten voor kwaliteit en milieu gegarandeerd. Een ander voorbeeld van milieuvriendelijke werkwijze is het 3.700m² grote dak met zonnepanelen voor de opwekking van 182.000 KWh groene stroom. In vergelijking met conventionele installaties wordt de CO² uitstoot hiermee met 125.000 Kg gededuceerd. Zo zorgt KÖHL niet alleen voor gezond en ontspannen zitten maar ook voor een gezond klimaat.

  

 

KÖHL ANTEO ALU

KÖHL staat voor innovatieve zitmeubelen die zich snel terugverdienen omdat zij comfort, zekerheid en ondersteuning bieden bij alle voorkomende werkzaamheden. ANTEO ALU is het nieuwe programma bureau- en conferentiestoelen van KÖHL. De nieuwste telg uit de ANTEO serie straalt elegantie uit. Bij het ontwerp van de ANTEO ALU is het design van de beproefde originele ANTEO verder doorontwikkeld en geperfectioneerd.

Voor optimale ergonomische functionaliteit kan de ANTEO ALU ook met een in de zitting geïntegreerde KÖHL AIR-SEAT worden uitgevoerd. De AIR-SEAT zitting maakt van een ergonomische kantoorstoel de ideale bureaustoel die helpt bij rugklachten Dit revolutionaire zitconcept bevordert de gezondheid, comfort en prestaties door een regelmatige, automatische wisseling van de zithouding. Zoals alle KÖHL producten is ook deze nieuwe serie van bureau- en conferentiestoelen gemaakt met uitsluitend hoogwaardige materialen, vrij van schadelijke stoffen. Een KÖHL stoel staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

KÖHL ARTISO

De naam ARTISO betekent vrij vertaald "vakmanschap". ARTISO combineert hoogwaardige en tijdloze esthetiek met maximaal ergonomisch zitcomfort. Het is een ontwerp van de gerenommeerde Duitse meubelontwerper Volker Reichert en bestaat uit vier inspirerende stoeltypes. Het comfortabele zitcomfort wordt ondersteund door een hoogwaardige pocketvering zitting. De serie bestaat uit vier framevarianten en vier verschillende rughoogten met een ruime keuze in hoogwaardige bekledingsmaterialen.

Het comfortabele zitcomfort wordt ondersteund door een hoogwaardige pocketvering zitting. Optioneel is de flexibele Ergo-DISC, een optie die zorgt voor dynamisch zitten. De serie bestaat uit vier frame varianten en vier verschillende rughoogten met een ruime keuze in hoogwaardige bekledingsmaterialen waaronder leer.  De uitdaging is om een ​​hoog zitcomfort en functionaliteit te bereiken met eenvoudige vormen : dat is millimeterwerk. Alle parameters moeten goed zijn, van de rugleuning tot de zithoek, zonder de rechte lijnen te verstoren.

De KÖHL ARTISO is met de Red Dot Product Design Award 2017 bekroond.

  

KÖHL CALIXO

Op zoektocht naar inspiratiebronnen heeft KÖHL de gebaande paden verlaten en deze in de natuur als bionica gevonden. In de bionica worden "uitvindingen van de natuur" ontrafeld en toegepast in innovatieve technologische toepassingen. 

Een bijzonder geslaagd voorbeeld van productontwikkeling vanuit de bionica is de serie CALIXO® , waarbij de natuurlijke benadering expressief tot uiting komt. De zitschaal van CALIXO® heeft de vorm van een bloem, vormgeving uit de bionica. Oogstrelend door de geselecteerde materialen en trendy kleuren. Bij het zitten lost de stoel ook alle beloftes in en geeft een uniek zitcomfort. CALIXO komt echt tegemoet aan alle wensen. Ervaar wat KÖHL van de natuur heeft geleerd, zowel in vorm al functionaliteit.

Een ideale stoel voor elke plek, waar men met elkaar communiceert, zit te wachten, of tijdens een werkonderbreking relaxt. Kom langs in onze showroom voor een proefzit. Meer informatie? Neem contact met ons op of stel uw vraag in de chat.

 

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Aanbiedingen
Stel hier uw vraag
Direct contact? bel naar +31 (0)412627111
* Verplicht veld