Receptiebalies

Wijzig categorie

Voor een representatieve entree en ontvangst van uw gasten en bezoekers.Balies in vele maten en mogelijkheden.Met hout, glas en combinaties hiervan creëert u de mooiste entrees. Met prachtige opties als led verlichting is uw balie het visitekaartje van uw bedrijf.

Hebt vragen over de kleuren materialen en de mogelijkheden van de balies neem gerust contact met ons op. Wij zoeken het graag voor u uit en maken het perfecte voorstel.

Lees verder

Receptiebalie

Voor een representatieve entree en ontvangst van uw gasten en bezoekers is een receptiebalie onmisbaar. De eerste impressie van een bedrijf wordt hier gecreëerd. Een georganiseerde receptiebalie in een aantrekkelijk design geeft de bezoeker een gevoel van professionaliteit en klantgerichtheid. De balie is in vele afmetingen en met verschillende accessoires verkrijgbaar in hout, glas, of combinaties hiervan. Hierdoor is de receptiebalie een verlengstuk van uw imago.

Welke soorten receptiebalies zijn er?

Door het modulaire systeem zijn receptiebalies in bijna alle afmetingen leverbaar. Iedere balie is opgebouwd uit meerdere balie-elementen. Deze elementen zijn rechthoekig of rond en kunnen lineair aan elkaar gekoppeld worden, maar ook in hoeken van bijvoorbeeld 135 graden, 90 graden etc. De elementen kunnen uit een gedeelte bestaan, maar kunnen ook in breedte banen zijn opgedeeld. Daarnaast heeft u de keuze uit vele uitbreidingsdetails, zoals bijvoorbeeld een topblad. De balie is in ontelbaar veel uitvoeringen leverbaar, zoals melamine, fineer, metaal, glas, maar kan ook in een MDF-kleur gespoten worden. Door deze verschillende materialen en kleuren te combineren wordt de receptiebalie een verlengstuk van uw imago.

 

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Direct contact? bel naar +31 (0)412627111
Stel hier uw vraag
* Verplicht veld