Akoestiek op kantoor

Het verbeteren van de akoestiek op kantoor zorgt voor een rustigere werkomgeving en heeft als voordeel dat ze een kantoorruimte ook kunnen veranderen tot een akoestisch kunstwerk. Zo zijn er akoestische wanden die als een schilderij aan de muur hangen, akoestische opzetwanden om op een bestaand bureau te plaatsen, plafond panelen en akoestische scheidingswanden die omgevingsgeluid absorberen en het geluid zoveel mogelijk bij de bron dempen. De akoestische oplossingen zijn een lust voor het oog en zorgen voor ruimtes om rustig te kunnen werken.

Lees verder

 

B-Move Acoustistof wandpaneel 1200 x 1200 mm

€398,50 ex. btw
€482,19 in. btw

 

Bejot Voo Voo VV903 loungebank

€1.416,80 ex. btw
€1.714,33 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 600mm

€112,50 ex. btw
€136,13 in. btw

 

B-Move Acoustistof wandpaneel 1200 x 2000 mm

€567,50 ex. btw
€686,68 in. btw

 

Bejot Treehouse

€2.720,80 ex. btw
€3.292,17 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 800mm

€146,50 ex. btw
€177,27 in. btw

 

Bejot Beachhouse

€3.396,- ex. btw
€4.109,16 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 1000mm

€184,50 ex. btw
€223,25 in. btw

 

Viasit Organic Work

€1.561,28 ex. btw
€1.889,15 in. btw

 

B-Move Circle plafondpaneel Ø 1200mm

€227,50 ex. btw
€275,28 in. btw

 

Götessons Sound Off plafondpaneel 800mm

€108,49 ex. btw
€131,27 in. btw

 

Mikomax HUSH Phone telefooncel

€7.999,- ex. btw
€9.678,79 in. btw

 

Götessons Sound Off plafondpaneel 1100mm

€146,03 ex. btw
€176,70 in. btw

Akoestiek op kantoor

Een slechte akoestiek op kantoor wordt ervaren als drukte, vermoeidheid, verminderde concentratie en productiviteit. Het gebruik van teveel harde materialen en open ruimtes in het interieur is hier verantwoordelijk voor. Een slechte akoestiek op kantoor kan op den duur ook voor gezondheidsklachten zorgen. Een investering in het verbeteren van de akoestiek betaalt zichzelf daarom terug. Elke werkgever wil toch graag het optimale uit zijn werknemers halen? Dan moet je dat ook wel faciliteren door te investeren in een fijne werkomgeving.

Veel kantoortuinen zijn ingericht vanuit een visie van samenwerken en kostenbesparing. Bepaalde werkzaamheden kunnen daar prima worden uitgeoefend, zeker wanneer die minder concentratie vragen. Maar om geconcentreerd te werken zijn er te veel stoorgeluiden.
In een grote hal zonder enige akoestische behandeling heeft een lange galmtijd tot gevolg dat het geluidsniveau erg hoog wordt. De toepassing van absorberende panelen zorgt voor een 'gedempte' akoestiek en rust. De akoestische panelen zorgen voor een aanzienlijke reductie van de nagalmtijd in de ruimte.

Wij bieden veel verschillende producten en materialen om het akoestisch klimaat op kantoor te verbeteren. Voor het verbeteren van de akoestiek zonder daarbij veel ruimte in te nemen kunnen akoestische plafondpanelen een goede eerste oplossing zijn. Door deze panelen strategisch te plaatsen boven de probleemgebieden zal de akoestiek al snel verbeteren. Door de akoestische elementen enigszins van het plafond af te plaatsen zullen beide zijden benut worden om het geluid te absorberen. Het is tevens mogelijk om verlichting in deze panelen te laten aanbrengen, neem daarvoor contact met ons op.

In ruimtes waar veel glas of beton aanwezig is en het geluid niet geabsorbeerd kan worden zijn akoestische wand panelen de ideale oplossing. Dit word door veel mens als zeer onprettig ervaren en is ook zeer vermoeiend. Akoestische wand panelen zijn er in vele maatvoeringen en stoffen. Ook de decoratieve mogelijkheden met prints geven de akoestische wand panelen een bijzondere functie en uistaling.

Voor direct inzetbare kant en klare oplossingen kunt u terecht in de categorie Akoestische oplossingen. De Gotessons producten zoals De Hut en Sofa Soundbooth zijn ideale flexibele oplossingen voor werken en vergaderen in een akoestisch afgeschermde omgeving.

Mikomax HUSH is het moderne antwoord op de traditionele conferentiekamer. Met deze flexibele kantooroplossing wordt de werkplek verreikt en uitgebreid zonder dat dit ten koste gaat van de kantoordynamiek.

Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten akoestische scheidingswanden waarmee u van uw kantoor een aangename rustige werkplek maakt. De akoestische scheidingswanden worden gebruikt om zowel geluid als visuele storingen te blokkeren. Het is voor een aangename werkplek erg belangrijk dat men zo min mogelijk wordt afgeleid. Het plaatsen van akoestische scheidingswanden en akoestische wandpanelen zal een groot verschil maken. De scheidingswanden voor op de vloer zijn verder makkelijk te verplaatsen om een tijdelijke opstelling te creëren. Akoestische opzetwanden zijn geschikt om direct aan een werkplek te bevestigen.

 

Heeft u advies nodig over onze akoestische oplossingen?

Onze specialisten helpen u graag verder op weg in de wereld van de akoestiek. Mocht u eerst ons aanbod van akoestiek willen bekijken, dan kunt u langskomen in onze showroom van ruim 700m².  Dit is ideaal als u inspiratie op wilt doen voor de inrichting van uw kantoor. Als u direct contact wilt hebben kunt u ons telefonisch bereiken via 31(0)412-627111.

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Direct contact? bel naar +31 (0)412627111
Stel hier uw vraag
* Verplicht veld