Herman Miller Mirra 2 white bureaustoel MRF131

Herman Miller - MRF131AWAF N2 65 BB 98 8M10

Herman Miller Mirra 2 white bureaustoel MRF131

Dit product heeft een levertijd van circa4-6 weken

Mirra 2 bureaustoel zonder kantelbegrenzer

Lees productomschrijving
Een moment geduld a.u.b.
Een moment geduld a.u.b.

Stel uw eigen product samen

Na het wijzigen van onderstaande opties ziet u direct hoe uw product eruit gaat zien.

Armleggers

Armpad

Zitdiepte

Rugleuning materiaal

Rugleuning support

Onderstel / frame afwerking

Wielen / glijdoppen

Back Finish

Toon meer opties
€804,- p/s

Exclusief 21% BTW

Nieuw! Ruim op voorraad!

€972,84 p/s

Inclusief 21% BTW


Dit product is te bezichtigen in onze Showroom

Omschrijving

Ondersteuning voor zitbeweging start met een flexibele, maar goed ondersteunende stoel die uw lichaam vrij en natuurlijk laat bewegen. De lus-rugleuning van de Mirra 2 biedt beweegbaarheid, waardoor u zich kunt uitrekken en iets boven u kunt pakken, terwijl de Harmonic 2 tilt voor een soepel en gebalanceerd gevoel zorgt wanneer u achterover leunt.

Door het dynamische ontwerp heeft Mirra 2 een verfijnd profiel en geeft hij een optische openheid aan elke ruimte. De nadruk op prestatie is goed zichtbaar. De individuele onderdelen van de stoel en hun functie zijn duidelijk en variëren in materiaal en uiterlijk.

 

  • Onderstel / frame afwerking: Fog / studio white - 65
  • Wielen / glijdoppen: 65 mm tapijtwielen - BB
  • Rugleuning afwerking: Alpine - 8M10
  • Armpad kleur: Shadow grey - 63
  • AireWeave 2 suspension seat: Alpine - 1A701


12 jaar garantie op alles - incl elektrische onderdelen, zwenkwielen, pneumatische cilinders, bewegingsmechanieken en bewegende mechanimsmen
 TriFlex – Mirra 2 beweegt met u mee


De Mirra 2 beschikt over een bijzondere rugleuning genaamd TriFlex. De rugleuning bestaat uit één stuk voorgevormd flexibel kunststof. De grote afmeting van de rugleuning zorgt voor een zo volledig mogelijke ondersteuning van de nek via de onderrug tot aan het bekken. Flexibele zones in de rugleuning zijn in staat om 95% van alle gebruikers optimaal te kunnen ondersteunen, ook wanneer er sprake is van een actieve zithouding.
De verstelbare PostureFit steun zorgt voor extra ondersteuning en daarmee een hoger niveau aan comfort en ergonomie. Ter hoogte van de bekkenrand zorgt dit systeem voor een zeer optimale ondersteuning van de gehele onderrug. Daarnaast zorgen de vele perforaties voor een bijzonder ademende rugleuning, zodat u zeker ook op warmere dagen comfortabel en droog kunt blijven werken.


Harmonic 2 Tilt kantelsysteem


Het zitmechaniek van de Mirra 2 is het bijzondere Harmonic 2 Tilt kantelmechanisme. Dit mechaniek is ontworpen om constant een tegendruk te bieden zodat in iedere zithouding optimale ondersteuning gegarandeerd kan worden. Zo zit de gebruiker altijd in balans op de Mirra, met volledige controle over de gewenste houding.

Mirra 2 Chairs with Eames Round Table

 

Ventilerende FlexFront zitting


De unieke AireWeave 2 zitting van de Mirra 2 zorgt voor een bijzonder hoog zitcomfort . Deze zitting past zich snel aan aan de contouren en houding van de gebruiker met als resultaat een optimale gewichtsverdeling. De AireWeave 2 zitting is tevens erg ventilerend, zodat ook onder uw zitvlak alle warmte snel afgevoerd kan worden. Het materiaal van de FlexFront veert na jaren gebruik nog steeds trouw terug in de originele stand. De Mirra 2 is leverbaar in twee rugleuningopties : De Butterfly Back & Triflex uitvoering. De responsieve Butterfly Back is het resultaat van een originele methode om een stoflaag te verenigen met aderen van polymeer, wat een hybride structuur oplevert die als een suspensie-membraan werkt. De TriFlex rugleuning voldoet aan de strengste reinigingsprotocollen, omdat hij geen textiellaag heeft.

Stel hier uw vraag

Direct contact? Bel naar +31(0)412-627111

* Verplicht(e) veld(en)

Gerelateerde producten

 

Orange Office Bureaustoel 1810

€269,- ex. btw
€325,49 in. btw

 

Viasit Bureaustoel Linea rughoogte 52 cm

€329,80 ex. btw
€399,06 in. btw

 

Herman Miller Aeron gepolijste uitvoering

€1.358,25 ex. btw
€1.643,48 in. btw

Bekijk dit product in onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Maak afspraak