Kabelmanagement

De oplossing voor een wirwar aan draden bij uw bureau. Iedereen kent het probleem van losliggende kabels, telefoonsnoeren en internetkabels wel op het kantoor. Zodra er meerdere bureaus staan met losliggende kabels, krijgt het geheel al snel een rommelig aanzicht. Dit kunt u voorkomen door kabelmanagementsystemen van Kantoorinrichtenkopen.nl. Wij hebben kabelmanagent oplossingen voor alle situaties. Hierdoor kunt u de veiligheid waarborgen, aangezien losse kabels ook voor een gevaarlijke werkplek zorgen. Zelf voor zit/sta-bureaus en flexplekken hebben wij oplossingen. Bekijk al onze kabelmanagement-oplossingen hieronder! 

Lees verder

 

Kabeldoorvoer 80 x 80 x 13 mm aluminium

€18,45 ex. btw
€22,32 in. btw

 

Evoline 2 weg stekkerdoos GST18 Express

€11,23 ex. btw
€13,59 in. btw

 

Kabeldoorvoer metaal 2 delig Ø 47mm

€6,50 ex. btw
€7,87 in. btw

 

Aluminium buiszuil van vloer tot plafond

€164,50 ex. btw
€199,05 in. btw

 

Aansluitsnoer GST18 1 meter

€6,82 ex. btw
€8,25 in. btw

 

Thovip Netbox Pearl 1x Stroom

€53,49 ex. btw
€64,72 in. btw

 

Kabeldoorvoerring kunststof Ø 19 mm

€2,25 ex. btw
€2,72 in. btw

 

Thovip inbouwmodule Power Tower maxi

€134,37 ex. btw
€162,59 in. btw

 

Evoline 3 weg stekkerdoos GST18 Express

€13,28 ex. btw
€16,07 in. btw

 

Aansluitsnoer GST18 2 meter

€8,59 ex. btw
€10,39 in. btw

 

Kabeldoorvoer kunststof 2 delig Ø 39 mm

€2,75 ex. btw
€3,33 in. btw

 

Thovip Netbox Pearl 2x USB charger

€128,54 ex. btw
€155,53 in. btw

 

Draadloze oplader 4735010

€47,66 ex. btw
€57,67 in. btw

 

Aluminium buiszuil van vloer tot plafond wit

€214,- ex. btw
€258,94 in. btw

 

Kabeldoorvoer metaal Ø 66mm wit gelakt

€10,46 ex. btw
€12,66 in. btw

 

Thovip inbouwmodule Spot Plus (zwart)

€64,11 ex. btw
€77,57 in. btw

 

Kabeldoorvoer 80 x 240 x 13 mm aluminium

€33,03 ex. btw
€39,97 in. btw

 

Evoline 4 weg stekkerdoos GST18 Express

€15,50 ex. btw
€18,76 in. btw

 

Aansluitsnoer GST18 3 meter

€10,42 ex. btw
€12,61 in. btw

 

Kabeldoorvoer kunststof 2 delig Ø 45 mm

€2,75 ex. btw
€3,33 in. btw

 

PowerCube Extended

€14,95 ex. btw
€18,09 in. btw

 

Gotessons G-Power Draadloze oplader

€82,48 ex. btw
€99,80 in. btw

Kabels wegwerken


Kabels zijn noodzakelijk voor vrijwel elke elektronische toepassingen. Echter geven deze kabels niet altijd een mooi aanzicht. U kunt dit met onze kabelsystemen snel wegwerken. Denk aan voedingen, data-aansluiting, telefoonkabels en ga maar door. Denk bijvoorbeeld aan een stekkerdoos die vastgemaakt kan worden aan het bureau, in combinatie met een kabelgoot en kabeldoorvoer. Zo kunt u tot wel acht aansluitingen wegwerken, zonder dat er ook maar één kabel zichtbaar is. De nieuwste ontwikkelingen zijn draadloze opladers die verwerkt worden in uw bureau. Leg de telefoon simpelweg op de goede plek op uw bureau en kom terug met een volle batterij, zonder dat er één kabel in de buurt is geweest. Dat kan allemaal met de kabelmanagement oplossingen van dé specialist van Nederland!

 

Kies nu voor een nette werkplek


In onze showroom te Oss kunt u onze mogelijkheden live zien. In de ruim 700 vierkante meter kunt u zien welke oplossingen wij kunnen bieden voor u. Naast onze kabelmanagement systemen kunt u ook complete bureau inrichtingen zien, met bijvoorbeeld onze bureaustoelen van Dauphin en bureaus. Heeft u meer informatie nodig? Bel dan direct met onze specialisten via +31(0)412-627111 die elke werkdag voor u klaarstaan! Wij kunnen vrijwel alle producten snel leveren en vanaf 250 euro krijgt u gratis levering in de gehele Benelux!

 

Kabelgoten

Voor montage onder de werkplek of vergadertafel. Van de trad als kabeldraadrek tot metalen kabelgoten al of niet klapbaar in vele afmetingen en kleuren. Hierin is de ruimte voor alle stekkerblokken en overtollige kabels.

Stekkerdozen

De basis stekkerdoos is voorzien van stroomaansluitingen en is van 2 tot 5 voudig leverbaar in GST18 uitvoering. Deze stekkerdozen zijn ook koppelbaar met elkaar, direct of via koppelsnoeren. Verder zijn er stekkerdozen met een uitgebreide specificatie waarbij ook data , USB, HDMI, USB charger, audio of VGA in de stekkerdoos zijn ingebouwd. 

Electrificatie inbouw

De groep inbouw electrificatie is zeer uitgebreid. Direct toegankelijke table topspower grommets tot fliptop push van 3 tot 6 posities die kantelbaar zijn en in dichte positie een net aanzicht geven. Draaibare elektrificatie in de Netbox turn. De vergaderoplossing met de kabelbox Bibox die aan 2 zijden een kantelbare deksel heeft met vele standaard powerunits die in de box te plaatsen zijn. Met merken als Bachmann, Evoline en Götessons is er voor iedere inbouwvraag een oplossing.

Electrificatie Opbouw

Wanneer we direct toegang willen hebben tot  data en stroomvoorziening op onze werkplek of vergadertafel is de opbouw collectie zeer  omvangrijk. Alle mogelijkheden van USB netwerk, USB charger, Data, HDMI, Audio en VGA zijn in de opbouw units mogelijk.
De PowerCube is een kleine modulaire stroomverdeler met meerdere stopcontacten en ook verkrijgbaar in een USB versie.

Kabeldoorvoeren

Kabeldoorvoeren zijn in verschillende vormen en afwerkingen verkrijgbaar zoals metaal, kunstof en aluminium.  De meest populaire maten van ronde kabeldoorvoeren zijn 60 mm en 80 mm. De deksel van de kabeldoorvoer kan er uitgenomen worden en is draaibaar zodat de stekkers erdoor kunnen. Kabeldoorvoeren zijn verkrijgbaar in wit, zwart, geborsteld, matte of hoogglans uitstraling. Een kabeldoorvoer is eenvoudig zelf te plaatsen door een gat op maat te zagen of te frezen.

Kabels

Aansluitkabels en koppelkabels in GST 18 uitvoering zorgen ervoor dat de stekkerdozen eenvoudig met elkaar verbonden kunnen worden. De kabels zijn in lengtes van 0.5 m to 6.0 m beschikbaar.

Vloergoten

De oplossing om veilig kabels en snoeren over de vloer te laten lopen. In flexible kunstof versie tot aluminium vloergoten.

Buiszuil

De flexibele inzet van werkplekken vraagt op steeds meer plaatsen aanvoer van bekabeling waar niets is. Vanuit het plafond is er meestal een veilige aanvoer te realiseren.Middels de buiszuil kunnen we alle kabels netjes en veilig naar beneden brengen. Door het borstel profiel kunnen de kabels er op alle gewenste positie worden uitgehaald. Lengte buiszuil 300 cm standaard in de kleur aluminium en van af 10 stuks in ieder gewenste RAL kleur leverbaar.

Cable grip en kabel klemmen

Eenvoudige hulpmiddelen om de kabels onder tegen het blad te bevestigen en ook makkelijk voor de verwijdering of verwisseling van kabels. De cable grips zijn leverbaar in klein formaat met 4 lussen en een grotere versie met 6 lussen.

Kabelspiralen en kabelslangen

Voor de juiste verticale weg van uw snoeren zijn er diverse oplossingen om van de onderzijde van uw werkplek of vergadertafel naar de vloer te gaan. Ook voor sta zit-werkplekken een prima oplossing.

Kabelslang op rol

De kabelslang op rol is de beste manier om kabels te bundelen. Hiermee zitten ze strak en netjes bij elkaar. Bij de werkplek of de vergadertafel. Kabelslangen zijn in diverse vormen verkrijgbaar zoals rond, ovaalrechthoekig en 8-vorm.

Kabelmanagement is een onderdeel van ieder modern kantoor geworden. Door onze grote collectie en ervaring kunnen wij u deskundig  adviseren over uw vraag van kabels en toepassingen.

 

 

   

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Direct contact? bel naar +31 (0)412627111
Stel hier uw vraag
* Verplicht veld