Bureau zit-sta

Wijzig categorie

In het nieuwe werken zijn Zit-Sta bureaus ontzettend populair. De productiviteit van uw medewerkers gaat omhoog zodra zij zich fitter voelen. Door een zit-sta bureau aan te schaffen, kunnen medewerkers en collega's varieren in zithoogte, waardoor de bloedsomloop actief blijft. Dit zorgt voor fittere medewerkers en minderziekteverzuim! 

Ga ook voor een gezonde werkhouding met de Zit-Sta bureaus van Kantoorinrichtingkopen. 

 

Lees verder

 

Mikomax Nest bureau hoogte-verstelbaar

€900,- ex. btw
€1.089,- in. btw

Sta zit bureau aanschaffen

Wij leveren zit-sta bureaus met handmatige of elektrische verstelling. Zo kunt u eenvoudig de hoogte van uw bureau bepalen! Dit is ook ideaal voor bijvoorbeeld flexplekken, zodat iedereen het bureau op de gewenste hoogte kan instellen. Wij bieden zit-sta bureaus aan van het merk Mikomax. Hiermee kunnen wij altijd onze kwaliteit waarborgen! Naast de zit-sta bureaus, leveren wij ook alle andere accessoires die benodigd zijn voor het nieuwe werken, zoals kabeldoorvoeren, bureaustoelen en scheidingswanden

 

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Direct contact? Bel naar +31 (0)412627111
Stel hier uw vraag
* Verplicht(e) veld(en)