direct contact: +31(0)412-627111

Akoestiek op kantoor

Het verbeteren van de akoestiek op kantoor zorgt voor een rustigere werkomgeving en heeft als voordeel dat ze een kantoorruimte ook kunnen veranderen tot een akoestisch kunstwerk. Zo zijn er akoestische wanden die als een schilderij aan de muur hangen, akoestische opzetwanden om op een bestaand bureau te plaatsen, plafond panelen en akoestische scheidingswanden die omgevingsgeluid absorberen en het geluid zoveel mogelijk bij de bron dempen. De akoestische oplossingen zijn een lust voor het oog en zorgen voor ruimtes om rustig te kunnen werken.

Lees verder

 

Götessons Wielen voor absorberende wand A 30

€116,26 ex. btw
€140,67 in. btw

Heeft u advies nodig over onze akoestische oplossingen?

Mocht u eerst ons aanbod van akoestiek willen bekijken, dan kunt u langskomen in onze showroom van ruim 700m². Onze specialisten laten u graag zien welke aanbod van akoestiek  wij aanbieden en op welke manieren deze toegepast kunnen worden. Dit is ideaal als u inspiratie op wilt doen voor de inrichting van uw kantoor. Als u direct contact wilt hebben kunt u ons telefonisch bereiken via 31(0)412-627111.

 

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Aanbiedingen
Stel hier uw vraag
Direct contact? bel naar +31 (0)412627111
* Verplicht veld