Hoge ladenblokken

Wijzig categorie

Zowel houten ladenblokken als stalen ladenblokken met en zonder pennenladen. In diverse uitvoeringen met standaard 3 laden of met een standaard laden en een hangmappenlade. Diverse samenstellingen en formaten mogelijk.

Lees verder

Praktisch hoge ladenblokken

Behoefte aan een hoog ladenblok, dat u helemaal zelf kunt samenstellen? Neem eens een kijkje in ons mooie assortiment. We hebben hoge ladenblokken van de topmerken OKA en Febru die u helemaal naar eigen inzicht kunt samenstellen. Er is keuze uit tientallen kleuren en decors voor zowel het front, de corpus en het topblad. Er is keuze uit diverse hoogte- en breedtematen. De hoge ladenblokken van OKA zijn ideaal om naast de werkplek te plaatsen. Bij het openen heeft u direct zicht op uw opgeborgen ordners en kantoorartikelen. Naast heel stijlvol dus ook erg praktisch.


Online hoge ladenblokken kopen?

Wilt u een hoog ladenblok kopen? En helemaal zelf samenstellen? Dit kan via onze website Kantoorinrichtingkopen.nl. Vanaf €250,- betaalt u geen verzendkosten bij ons, dit geldt voor de hele Benelux. Wilt u graag advies? Ook dit is mogelijk via aanvraag per mail. Wenst u meer informatie over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 412 624 111. Daarnaast kunt u ons assortiment komen bekijken in onze showroom van 700m2.

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Direct contact? Bel naar +31 (0)412627111
Stel hier uw vraag
* Verplicht(e) veld(en)