direct contact: +31(0)412-627111
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering
  • Montage- en inhuisservice
  • Gratis levering in BeNeLux vanaf € 250,-
  • 179 Beoordelingen  9

Akoestische scheidingswanden

Wijzig categorie

In een kantoor waar veel mensen werken is het vaak lawaaiig. U hoort anderen lopen, telefoneren en typen. Tevens kunnen kantoorapparaten voor geluiden zorgen. Deze geluiden zijn vaak afleidend waardoor medewerkers zich minder goed kunnen concentreren. Met de akoestische scheidingswanden en de akoestische bureaupanelen heeft u geen last meer van lawaai. Deze akoestische oplossingen absorberen het geluid. Bij Kantoorinrichtingkopen.nl heeft u keuze uit diverse soorten akoestische scheidingswanden waarmee u van uw kantoor een aangename werkplek maakt.

Lees verder

 

Acoustistof Roomdivider met print 1800 x 1500 mm

€874,50 ex. btw
€1.058,15 in. btw

 

Acoustistof Roomdivider met print 2100 x 1500 mm

€927,50 ex. btw
€1.122,28 in. btw

 

Acoustistof Roomdivider met print 1800 x 1800 mm

€954,50 ex. btw
€1.154,95 in. btw

 

Acoustistof Roomdivider met print 2100 x 1800 mm

€1.113,50 ex. btw
€1.347,34 in. btw

Wat zijn de mogelijkheden van de akoestische panelen?

De akoestische scheidingswanden zijn gemaakt van materialen die geluid uitstekend kunnen absorberen. Normaal gesproken blijft geluid in een ruimte ‘hangen’, waardoor gegalm ontstaat. Ook kunnen geluiden versterkt worden. De panelen absorberen dit geluid vrij snel waardoor lawaai tegen wordt gehouden. Kantoorinrichtingkopen.nl biedt een ruim aanbod aan akoestische scheidingswanden aan. Deze akoestische scheidingswanden kunnen op elke gewenste plek op de vloer geplaatst worden. Daarnaast bieden wij akoestische wandpanelen en akoestische bureaupanelen aan. De akoestische bureaupanelen worden aan de achterkant van het bureau bevestigd met klemmen. Wilt u niet alleen de akoestiek verbeteren, maar ook het kantoor aankleden? Dan zijn de akoestische wandpanelen perfect. Deze panelen worden aan de wand bevestigd. U kunt kiezen uit effen gekleurde panelen of voor panelen met een print die u zelf uitkiest. Uiteraard zijn alle akoestische panelen verkrijgbaar in diverse varianten en in verschillende afmetingen. Tevens bieden wij andere scheidingswanden aan, zoals de bureau opzet wanden en de flexibele scheidingswanden.

 

Op welke manieren kunt u de akoestische wandpanelen en bureaupanelen gebruiken?

De akoestische scheidingswanden worden gebruikt om zowel geluid als visuele storingen te blokkeren. Vooral in open kantoren zullen medewerkers moeite hebben om zich te concentreren. Het is voor een aangename werkplek erg belangrijk dat men zo min mogelijk wordt afgeleid. Het plaatsen van akoestische bureaupanelen zal een groot verschil maken. Geluiden dragen minder ver en men wordt minder afgeleid door wat er om hen heen gebeurt. Met de akoestische wanden kunt u lawaai volledig tegenhouden. U kunt bijvoorbeeld meerdere afdelingen maken zodat mensen onderling kunnen overleggen zonder dat anderen daar last van hebben. Als u de akoestiek wilt verbeteren en het kantoor wilt aankleden, dan zijn de akoestische wandpanelen de juiste keuze. Met deze panelen kunt u de wanden voorzien van een print of een frisse kleur, terwijl u geen last meer heeft van gegalm.

 

Wilt u de akoestische scheidingswanden bestellen?

Bij Kantoorinrichtingkopen.nl is het bestellen van de akoestische panelen zeer eenvoudig. Tevens profiteert u van meerdere voordelen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en van een goede service. Onze gemiddelde klantbeoordeling is dan ook een 8.5+. Ook betaalt u voor bestellingen vanaf €250,- geen kosten voor de levering. Dit geldt voor alle artikelen die binnen de Benelux geleverd worden. Mocht u eerst onze akoestische panelen willen bekijken, dan kunt u langskomen in onze showroom van ruim 700m². Onze specialisten laten u graag zien welke akoestische scheidingswanden wij aanbieden en op welke manieren de akoestische wandpanelen toegepast kunnen worden. Dit is ideaal als u inspiratie op wilt doen voor de inrichting van uw kantoor. Als u direct contact wilt hebben kunt u ons telefonisch bereiken via 31(0)412-627111.

 

 

Bezoek onze showroom

In onze zeer uitgebreide showroom van ca. 700 m2 kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van alle ruimtes. Hier hebben we opstellingen van diverse soorten meubilair, maar ook sfeer in de laatste trends op inrichtingsgebied.

Meer informatie
Aanbiedingen
Stel hier uw vraag
Direct contact? bel naar +31 (0)412627111
* Verplicht veld